Warning: Creating default object from empty value in /www/htdocs/w00d0222/mostimun/wp/wp-content/themes/canvas/functions/admin-hooks.php on line 160

Poziv, aplikacije za organizacijski tim, MOSTIMUN 2017

MOSTIMUN (Mostar International Model United Nations) je međunarodna studentska konferencija koja simulira rad UN-a. MOSTIMUN predstavlja konferenciju velikog značaja, ne samo na razini grada Mostara i države, nego i konferenciju prepoznatog međunarodnog značaja. Cilj djelovanja je ujedinjenje, obrazovanje i poticanje na angažman svih mladih, voljnih, poduzetnih i akademskih ljudi na lokalnom i globalnom nivou. Ono što MOSTIMUN čini posebnim jeste što u pripremi ne sudjeluje samo jedan Univerzitet/Sveučlište, kako biva u većini slučajeva, već da u organizacijskom timu surađuju studenti sa Sveučilišta u Mostaru zajedno sa studentima Univerziteta Džemala Bijedića, time potičući i podsjećajući na dijalog i premošćivanje razlika. Po tome je MOSTIMUN jedinstven na ovim prostorima.

Prethodnih osam konferencija uspješno je završeno, čime se potvrdila vrijednost MOSTIMUN-a, u svijetu već iznimno cijenjene, istaknute simulacije Ujedinjenih Nacija.
U pripremi je deveto izdanje, MOSTIMUN 2017.

Ovogodišnji menadžeri projekta su Amel Sadiković, student Univerziteta „Džemal Bijedić“ u Mostaru, i Ivana Matić, studentica Sveučilišta u Mostaru.

Ovom prilikom pozivamo sve zainteresovane da nam se pridruže u organizaciji MOSTIMUN-a 2017 koji će se naredne godine održati na Sveučilištu u Mostaru, od 26. do 30. aprila/travnja 2017. godine. 

 

Struktura Organizacijskog tima sastoji se od:

1. Projekt menadžera

2. Menadžeri za logistiku

3. Menadžeri za delegate (engleski jezik obavezan)

4. PR menadžer

5. Sponzor tim

6. IT menadžer

7. Fotograf & Videograf

Ukoliko se možete naći u nekoj od ponuđenih uloga, ispunite aplikaciju na sljedećem linku:

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf4CwUa9suftaZvg1n4_ueOe3LrSa0ggFTumumOOtR8paQLDA/viewform

 

Konkurs ostaje otvoren do 25. 12. 2016., nepotpune i neblagovremene prijave se neće uzimat u razmatranje.

Za dodatna pitanja možete se javiti na naš mail: mostimun@gmail.com.

No comments yet.

Leave a Reply