Warning: Creating default object from empty value in /www/htdocs/w00d0222/mostimun/wp/wp-content/themes/canvas/functions/admin-hooks.php on line 160

Poziv, aplikacije za organizacijski tim, MOSTIMUN 2018

MOSTIMUN (Mostar International Model United Nations) je međunarodna studentska konferencija koja simulira rad UN-a. MOSTIMUN predstavlja konferenciju velikog značaja, ne samo na razini grada Mostara i države, nego i konferenciju prepoznatog međunarodnog značaja. Cilj djelovanja je ujedinjenje, obrazovanje i poticanje na angažman svih mladih, voljnih, poduzetnih i akademskih ljudi na lokalnom i globalnom nivou. Ono što MOSTIMUN čini posebnim jeste što u pripremi ne sudjeluje samo jedan Univerzitet/Sveučlište, kako biva u većini slučajeva, već da u organizacijskom timu surađuju studenti sa Sveučilišta u Mostaru zajedno sa studentima Univerziteta Džemala Bijedića, time potičući i podsjećajući na dijalog i premošćivanje razlika. Po tome je MOSTIMUN jedinstven na ovim prostorima.

Činjenica da sljedeće godine slavimo 10 godina postojanja je samo potvrdila vrijednost MOSTIMUN-a, ne samo za grad Mostar nego i za cijelu Bosnu i Hercegovinu.

Ovogodišnji menadžeri projekta su Amel Sadiković, student Univerziteta „Džemal Bijedić“ u Mostaru, i Željka Čorić, studentica Sveučilišta u Mostaru.

Ovom prilikom pozivamo sve zainteresovane da nam se pridruže u organizaciji MOSTIMUN-a 2018 koji će se naredne godine održati na Univerzitetu Džemal Bijedić u Mostaru, od 25. do 29. aprila/travnja 2018. godine. 

Struktura Organizacijskog tima sastoji se od:

1. Head of Logistics

2. Head of Finance

3. Head of PR

4. Head of IT

5. Head of Delegate Affairs

Ukoliko se možete naći u nekoj od ponuđenih uloga, ispunite aplikaciju na sljedećem linku:

https://goo.gl/forms/LxfKOpdv0kqPDOP22

Konkurs ostaje otvoren do 31. 12. 2017., nepotpune i neblagovremene prijave se neće uzimat u razmatranje.

Za dodatna pitanja možete se javiti na naš mail: mostimun@gmail.com.

No comments yet.

Leave a Reply